Home » Social » O mașină proaspăt cumpărată s-a făcut scrum după ce a luat foc în mers!

O mașină proaspăt cumpărată s-a făcut scrum după ce a luat foc în mers!

de Răzvan CĂLIN

Incidentul s-a petrecut pe DE 581, pe raza satului Șapte Case, din comuna Costești.

Pentru un cetățean din municipiul Vaslui, ziua de vineri, 20 mai, s-a dovedit a fi una extrem de nefastă. Omul tocmai reușise de câteva zile să-și achiziționeze un autoturism marca Citroen și în jurul orei 16.20 se îndrepta la vplanul acesteia către Bârlad.

”La un  moment dat, chiar în timp ce se deplasa pe Drumul European (DE) 581, autoturismul a luat foc. Incidentul s-a petrecut pe raza localității Șapte Case, comuna Costești, ca urmare a unei defecțiuni tehnice. Concret, a fost vorba despre un scurtcircuit produs la instalația electrică a mașinii”, ne-a declarat sublocotenent Ionuț Roșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” Vaslui.

Omul a încercat să stingă incendiul cu ajutorul extinctorului pe care îl avea la el, însă fără șanse de reușită. La fața locului a ajuns un echipaj de la Detașamentul de  Pompieri Militari Vaslui, care a reușit să lichideze incendiul în cele din urmă. Din păcate, din autoturismul omului nu a mai rămas decât un morman de fiare carbonizate, fiind distrus în totalitate.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=K0oc15XnO2s&w=560&h=315]

About Razvan Calin