Home » Sport » Superlativele sezonului la minifotbal – Victoria Unistil, campioană absolută a sezonului 2015 – 2016 la minifotbal

Superlativele sezonului la minifotbal – Victoria Unistil, campioană absolută a sezonului 2015 – 2016 la minifotbal

Victoria Unistil a reușit să cucerească titlul la minifotbal pentru al doilea an consecutiv, după ce a învins în ultima etapă formația Red Star, cu 4 – 0. Totodată, a cucerit și Cupa României la minifotbal, după ce a trecut în finală de Spartanii Vaslui, la loviturile de departajare, scor 3 – 2 (0-0). Portarul echipei, Cristi Cozma, s-a remarcat în mod special și a fost declarat cel mai bun din întregul sezon. În ciuda realizărilor deosebite, o altă formație și nu campioana va participa la Turneul Final al Campionatului Național de minifotbal, care va avea loc la Roman, în perioada 27 -29 mai. Victoria Unistil a refuzat să participe, la fel cum nu va evolua nici în fazele superioare ale Cupei României. În finala mică din Cupă Inter Traian a învins la masa verde cu 3-0 deși în teren scorul a fost 2-0 pentru FC Zimbru.

Formația Spartanii, finalistă în cupă a dat cel mai bun jucător, pe Cristian Buruiană. În timp ce Inter Traian, ocupanta locului doi în campionat a dat golgheterul competiției, pe Hany Ragab, care a avut 21 de reușite. Gabriel Neacșu de la Red Star a fost desemnat cel mai bun manager iar cea mai fair-play echipă a fost Redcon1/Morandi.

În ultima etapa din campionatul județean de minifotbal, PNV a trecut de Redcon1/Morandi cu 8 – 2 și FC Zimbru a învins Spartanii cu 4 – 1. Inter Traian, formație care a fost foarte aproape de a se încorona campioană a învins și ea în ultima etapă, scor 4 – 2 cu Simba.

În restanțele disputate vineri, Victoria Unistil a învins vineri pe Simba, scor 3 – 1. Iar PNV și Spartanii au remizat, scor 1 – 1. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: