Home » Justitie » Femeie accidentată pe trecerea de pietoni!

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni!

de Răzvan CĂLIN

Accidentul s-a petrecut în apropiere de Piața agro-alimentară centrală din Bârlad.

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Bârlad, a ajuns în spital după ce a fostt victimă într-un accident rutier petrecut în zona centrală a urbei. Accidentul s-a produs în jurul orei 11.40, pe strada Comuna din Paris, în imediata apropiere a Pieței agro-alimentare din oraș.

”Din primele cercetări efectuate de agenții Biroului de Poliție Rutieră Bârlad a reieșit că vinovat de producerea accidentului este bârlădeanul Ion N., în vârstă de 38 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism. La un moment dat, când a ajuns la o trecere de pietoni de pe strada Comuna din Paris, a accidentat o femeie care tocmai se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman”, unde a fost diagnosticată cu policontuzii. Din fericire, se pare că nu a suferit răni foarte grave, dar medicii au supus-o unor investigații medicale mai amănunțite. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin