Home » Sport » Grupa 2003 de la LPS Vaslui, campioana May Cup Moldova

Grupa 2003 de la LPS Vaslui, campioana May Cup Moldova

dacia chisinau - lps vaslui4Micii fotbalisti născuți în 2003, de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, au câștigat turneul internațional U13 May Cup Moldova după ce i-au învins în finala pe moldovenii de la Dacia. Competiția, aflată la prima ediție, a avut la start opt echipe, iar alături de finaliste s-au mai luptat pentru trofeu CSCT Buiucani, Sheriff, Milsami, Real – Succes, Zimbru și Edu Sporting.

Vasluienii antrenați de Ionuț Chiochiu și-au câștigat dreptul de a juca cu trofeul pe masa după ce au învins în semifinale pe Sheriff, scor 2 -1. S-au calificat în fazele superioare după ce au câștigat grupa A, cu 7 puncte, la egalitate cu CSCT Buiucani, dar cu golaveraj mai bun. LPS Vaslui a învins în grupe pe Zimbru (3 – 1) și Milsami (4 – 0) și a remizat cu CSCT Buiucani (2 – 2).

LPS Vaslui nu are prea mult timp să sărbătorească pentru că vor disputa turneul zonal al Campionatului Național, la Iași, între 26 și 30 mai. Juniorul Suceava și CS Dante Botosani sunt echipele cu care se vor duela vasluienii. Dacă vor reuși o clasare pe unul din primele doua locuri, pustii vor reuși să se califice în semifinale. turneului. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...