Home » Sport » Sporting Juniorul Vaslui, campioană Memorialului „Sandrino Gherine”

Sporting Juniorul Vaslui, campioană Memorialului „Sandrino Gherine”

Echipa de fotbal Sporting Juniorul Vaslui 2002 este campioana primei ediții a Memorialului Sandrino Gherine” la fotbal pentru copii, după ce s-a impus cu 4 – 1 în finala cu Hușana Huși. Codreanu Alex, de la Sporting Juniorul s-a remarcat și a fost declarat golgheterul turneului. Campionii de la juniori C au primit pentru performanța realizată la Câmpulung Moldovenesc un voucher de participare la turneul “Brașov Junior’s Cup” ce va avea loc în vară. Primele patru clasate au primit premii din partea organizatorilor, iar celelalte echipe au fost răsplătite cu câte o diplomă de participare. La festivitatea de premiere a participat și fostul mare internațional Costel Orac.

Prima ediție a Memorialului Sandrino Gherine a fost organizată de ACS Junior Câmpulung Moldovenesc, în colaborare cu ACS Kids Tâmpa Brașov, având susținerea Primăriei și a Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc. Managerul turneului, Mihai Eremia, fost coleg atât ca jucător, cât și ca antrenor cu Sandrino Gherine, speră ca acest turneu să devină o tradiție și să reunească an de an cele mai puternice echipe din tară la nivel de copii. Meciurile s-au disputat pe Stadionul Municipal „Rarăul” și terenurile sintetice „Aquarius Center” și „Complex BTT”. Competiția a fost structurată pe trei secțiuni, categoriile 2002 (13-14 ani), 2005 (10-11 ani) și 2007 (8-9 ani) și a reunit la start 44 de echipe din întreaga tară.

Sandrino Gherine, fost fotbalist la FC Botoșani, Cetatea Suceava și Vatra Dornei și antrenor la grupele de copii ale ACS Câmpulung Moldovenesc, a murit în toamnă anului trecut în urma unui incident stupid, la doar 37 de ani. Alături de mama și sora acestuia au fost prezenți la competiție și președintele AJF Suceava, Ciprian Anton și primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăită Negură. (George PROCA)

About Tehno Redactor