Home » Administratie » Străzi inundate la Vaslui din cauza înfundării unor canalizări pe timpul ploii torențiale

Străzi inundate la Vaslui din cauza înfundării unor canalizări pe timpul ploii torențiale

Mai multe străzi din municipiul Vaslui, în special în zonele joase, au fost inundate în cursul dimineții de miercuri, după ce rețeaua de ape pluviale nu a mai făcut față cantității mari de apă rezultată în urma ploilor torențiale, existând și zone unde aceasta s-a înfundat din cauza unor reziduuri aruncate de locatarii de pe anumite străzi.

Ploile torențiale de ieri dimineață au creat ceva probleme și autorităților din Vaslui, însă fără a afecta locuințe sau persoane. Cantitățile mari de precipitații căzute într-un interval de timp au făcut ca anumite străzi, în special din zonele joase ale orașului, să fie acoperite cu ape. O situație mai specială a fost pe strada Vasile Alecsandri, acolo unde rețeaua de ape pluviale a refulat din cauza gunoaielor aruncate, cel mai probabil, de către cei care locuiesc în zonă. Reprezentanții societății Aquavas au intervenit imediat și au spart în zona unui canal colector pentru a desfunda rețeaua.

De asemenea, probleme au mai existat, din motive asemănătoare, în Piața Traian, unde, la fel, o rețea de preluare a apelor pluviale nu a mai făcut față torentelor tot pe motiv că s-a înfundat. Aici, vina se pare că ar aparține comercianților de pește. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: