Home » Social » Un tânăr de 35 de ani a murit lovit de fulger pe un câmp din comuna Banca

Un tânăr de 35 de ani a murit lovit de fulger pe un câmp din comuna Banca

Un tânăr de 35 de ani a murit, luni seara, după ce a fost lovit de fulger pe un câmp, acolo unde l-a prins o furtună în timp ce se afla cu oile.

Tragedie în comuna Banca. Un cioban de 35 de ani a fost lovit de trăsnet pe un câmp din apropiere de Miclești, pe timpul unei furtuni care a cuprins, luni seara, jumătatea de sud a județului. Trupul tânărului a fost observat de către un alt cioban, aflat și el cu oile în zonă și care se adăpostise într-o lizieră. Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita o ambulanță, care a ajuns cu greu la locul indicat din cauza drumului impracticabil.

Din păcate, cadrele medicale deplasate la urgență nu au mai putut face nimic pentru a-l salva de tânărul de 35 de ani. În consecință, a fost declarat decesul, provocat de un trăsnet”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

După cercetările polițiștilor la fața locului, cadavrul bărbatului a fost ridicat de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului.(Ionut PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Viața în timp de pandemie a copiilor din satele vasluiene: foame, lipsă de educație și sprijin emoțional

Pandemia de coronavirus a înrăutățit considerabil viața copiilor din ...

Poliția Bârlad are în lucru un dosar privind incendierea unui autoturism în cartierul Podeni

La nivelul Poliției Municipale Bârlad există în lucru, în ...

DGASPC Vaslui – Ineficiență sub umbra lui Dumitru Buzatu

Deputat Mihai Botez  Direcția Generală de Asistentă Socială și ...