Home » Justitie » Bărbat care a agresat sexual o fată de 12 ani, condamnat la închisoare cu suspendare

Bărbat care a agresat sexual o fată de 12 ani, condamnat la închisoare cu suspendare

Un bărbat de 66 de ani, din comuna Tăcuta, a fost condamnat la doi de închisoare cu suspendare după ce a agresat sexual o copilă care se întorcea de la școală pe jos, în satul de domiciliu. Autorul a beneficiat de clemență din partea instanței întrucât și-a recunoscut fapta, iar între el și victimă nu a existat contact sexual.

Judecătoria Vaslui l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pe un bărbat de 66 de ani care a abuzat sexual, la începutul acestui an, o elevă care făcea naveta pe jos, între școala unde învăța și localitatea de domiciliu. Arestat preventiv după comiterea faptei pentru o perioadă de 30 de zile, autorul a fost apoi pus în libertate și judecat pentru fapta sa sub control judiciar. Bărbatul a mers în instanță pe acordul de recunoaștere, astfel încât magistrații au fost îngăduitori și l-au condamnat cu suspendare. În plus, judecătorii au luat în calcul și vârsta autorului, precum și conduita acestuia înainte de comiterea faptei.

Incidentul pentru care a fost condamnat bărbatul s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an. În momentul în care fata se îndrepta spre casă din Tăcuta în Dumasca, a fost acostată de individ pe drumul dintre cele două sate. Concret, bărbatul a sărutat-o pe copilă în mod forțat, punându-i mâna și în zone intime. Speriată, fata a reușit să scape de individ și să fugă spre casă, unde le-a spus părinților ceea ce i s-a întâmplat. Ulterior, aceștia au depus plângere la poliție, bărbatul fiind arestat preventiv de instanță pentru 30 de zile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: