Home » Social » Moara Domnească, lovită de ghinion: o bătrână a căzut din pod și un bărbat cu handicap a intrat în comă alcoolică

Moara Domnească, lovită de ghinion: o bătrână a căzut din pod și un bărbat cu handicap a intrat în comă alcoolică

Localitatea Moara Domnească a fost lovită de ghinion, miercuri, după ce, la doar câteva ore distanță, o bătrână și un bărbat cu handicap au ajuns la spital. Dacă femeia de 70 de ani a avut ghinion și a căzut din podul casei, persoana cu dizabilități a băut până a intrat în comă alcoolică.

Echipajul medical SMURD a fost nevoit să intervină de două ori, la interval de câteva ore, în aceeași localitate din nordul municipiului Vaslui, respectiv Moara Domnească. Prima misiune a fost la o bătrână de 70 de ani care a avut ghinionul de a cădea din podul casei, de la aproximativ trei metri înălțime. Din nefericire, femeia și-a rupt o mână și a suferit leziuni și la una din clavicule.

Victima accidentului casnic a fost diagnosticată de echipajul medical cu politraumatism prin cădere de la înălțime.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Câteva ore mai târziu, ambulanța SMURD a revenit la Moara Domnească, la un alt pacient. De această dată, a fost vorba de o intoxicație acută voluntară cu etanol, care a condus la starea de comă a unui bărbat de 49 de ani, ce figurează în evidențele medicilor cu handicap. Cu alte cuvinte, individul a băut până nu a mai știut de el.

După ce au beneficiat de îngrijiri medicale de prim-ajutor, ambele persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, femeia la ortopedie, iar bărbatul la dezintoxicare. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: