Home » Social » Trafic infernal pe Strada Vasile Pârvan din Bârlad, din cauza unui canal prăbușit, la care s-a intervenit târziu

Trafic infernal pe Strada Vasile Pârvan din Bârlad, din cauza unui canal prăbușit, la care s-a intervenit târziu

De mai bine de zece zile, traficul pe strada Vasile Pârvan, în zona Muzeului bârlădean, se desfășoară în condiții foarte grele din cauza unui canal prăbușit, semnalizat.

Autoturismele care tranzitează zona sunt obligate să circule doar pe o porțiune a străzii, iar tirurile ajung de multe ori și pe o parte a trotuarului, punând astfel în pericol viața trecătorilor.

Ieri, în prima zi de școală, circulația mașinilor în acea porțiune de stradă era atât de intensă, încât pietonii cu greu puteau să traverseze strada.

După o săptămână, cât a fost semnalizat canalul, muncitorii de la Aquavas au trecut în sfârșit la executarea lucrării, înălțând canalul și turnând beton. De ce le-au trebuit totuși atâtea zile să intervină?

„În urma unor sesizări de la populație, cu privire la prăbușirea unui canal în spatele Muzeului „Pârvan”, specialiștii noștri au mers în zonă pentru a vedea despre ce este vorba. Într-adevăr, canalul era destul de prăbușit și punea în pericol integritatea mașinilor și a șoferilor care tranzitează strada.A trebuit să obținem autorizații de la mai multe instituții, printre care Primăria și Poliția, întrucât urma să intervenim pe domeniul public. Pentru asta a trebuit să așteptăm o săptămână, timp în care ne-am și aprovizionat cu materialele necesare. Vinerea trecută muncitorii au lucrat în zonă și au turnat beton.”, a declarat, pentru Est News, inginerul-șef Cătălin Buzincu.

Acesta a precizat că se va circula în condiții bune de îndată ce betonul se va usca. Cel mai sigur, vinerea viitoare zona nu va mai fi semnalizată și circulația se va relua în condițiile obișnuite. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: