Home » Uncategorized » Mașină de poliție răsturnată pe cupolă la Crasna. O femeie aflată în autoturism a fost rănită

Mașină de poliție răsturnată pe cupolă la Crasna. O femeie aflată în autoturism a fost rănită

O femeie de 35 ani, din Bârlad, a ajuns la spital după ce mașina de poliție cu care era dusă la audieri, într-un dosar de evaziune fiscală, s-a răsturnat pe cupolă în afara șoselei, pe drumul european E 581, în apropiere de Crasna. Cei doi polițiști aflați în autoturism au ieșit singuri afară, în timp ce tânăra a fost scoasă de echipajul medical ajuns la caz.

O mașină de poliție aflată în misiune s-a răsturnat, marți, în afara șoselei, în apropiere de sensul giratoriu de la Crasna. Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiștii de la Rutieră, se pare că agentul aflat la volanul unui Logan a încercat să evite impactul cu un autocamion care circula în fața sa și al cărui șofer a pătruns pe contrasens, după care a revenit pe sensul său de mers, cu intenția de a vira la dreapta. Derutat de această manevră, polițistul a tras de volan astfel încât a ieșit de pe partea carosabilă, iar apoi s-a răsturnat pe cupolă. Cei doi polițiști au reușit să iasă din autospeciala de poliție, ceea ce nu s-a întâmplat și cu femeia de 35 ani, aflată pe bancheta din spate a mașinii. Abia echipajul medical de terapie intensivă mobilă ajuns la caz în urma solicitării au scos-o pe tânără din autoturismul răsturnat, acordându-i îngrijirile medicale care se impuneau. Ulterior, victima accidentului a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Cei doi polițiști nu au suferit leziuni care să impună transportul la spital. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.”, a purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Femeia rănită în accident era dusă de către polițiști în Huși, în baza unui mandat de aducere, într-un dosar instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Județene Vaslui. De altfel, cei doi agenți sunt angajați ai acestui serviciu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*