Home » Social » Panică într-un bloc din Vaslui, după ce un bărbat a dormit o noapte întreagă cu friptura pe foc

Panică într-un bloc din Vaslui, după ce un bărbat a dormit o noapte întreagă cu friptura pe foc

Locatarul unui bloc situat în vecinătatea Liceului ”Emil Racoviță” din Vaslui a creat panică în zonă, pentru că din apartamentul său ieșeau nori negri de fum, vecinii temându-se că viața proprietarului ar putea fi pusă în pericol. Pompierii l-au găsit pe bărbat în casă, în stare de semiconștiență de la fumul degajat de o tigaie uitată pe foc o noapte întreagă.

Agitație mare, marți, în zona unui bloc de pe strada Decebal din Vaslui. Locatarii au chemat pompierii după ce s-au trezit cu casa scării inundată cu fum, de la un apartament situat la parter. Două mașini de intervenție cu apă și spumă au fost trimise la incendiu, precum și un echipaj medical, în condițiile în care oamenii bănuiau că în interiorul locuinței de unde ieșea fumul gros s-ar afla proprietarul care nu răspunsese la ușă. De altfel, și pompierii au intrat în apartament pe o fereastră, în interior fiind găsit un bărbat de 60 de ani, în stare de semiconștiență.

Pe aragazul din bucătărie se afla o cratiță cu carne, pe care proprietarul o pusese la prăjit în cursul serii, însă, între timp a adormit. Tigaia a stat pe foc toată noaptea astfel încât carnea s-a carbonizat, aceasta fiind și sursa degajărilor marilor de fum.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Proprietarul apartamentului a primit îngrijiri medicale, fiindu-i administrat oxigen. După ce și-a revenit, bărbatul a refuzat să meargă la spital. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: