Home » Invatamant » A III – a ediție a întâlnirii „Bobocilor”, la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad

A III – a ediție a întâlnirii „Bobocilor”, la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad

Peste 100 de elevi dintre cei 280 de „pufani de clasa a IX – a” au dorit să participe pe 5 septembrie la întâlnirea cu elevii de clasa a XII – a, dar și cu foștii absolvenți ai liceului, implicați în activități ale Consiliului Școlar.

Mobilizarea puternică a fost făcută atât pe pagina de socializare a liceului, cât și pe grupul șefilor de clasă de la „Eminescu”.

Activitatea, organizată de Consiliul Școlar al elevilor cu sprijinul celor de clasa a XII – a și a unor absolvenți, a fost una de succes. Prin intermediul activităților interactive, „bobocii” au avut șansa de a cunoaște întreg spațiul liceului, toate ungherele acestuia, într-un mod cât se poate de plăcut, de exemplu, „Vânând Comori”. La acțiune a fost prezentă și Landiana Mihnevici, inspector de proiecte la ISJ Vaslui, aflată în liceu cu ocazia unui control tematic.

„Doamna inspector a rămas plăcut impresionată de activitatea noastră, aflată deja la a III-a ediție, activitate pe care spune că nu a mai întâlnit-o în niciun liceu din județ. Ne bucurăm foarte mult că au participat la întâlnirea bobocilor și elevi din mediul rural, a căror pondere în rândul liceenilor noștri este de 60%. Sperăm ca și la anul „bobocii” să aibă o întâlnire cu colegii lor mai mari, să afle din experiența lor și să le dea încrederea că au ales liceul potrivit pentru ei.”, a declarat pentru Est News Veronica Huiban, directorul adjunct al Liceului „Mihai Eminescu”. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*