Home » Social » Doi tineri, răniți în urma unui accident petrecut pe varianta din Vaslui

Doi tineri, răniți în urma unui accident petrecut pe varianta din Vaslui

Doi tineri de 23 de ani au ajuns la spital, joi după-amiază, în urma unui accident petrecut pe varianta de est a Vasluiului, în zona celui mai mare supermarket din oraș, după ce un șofer nu a respectat distanța regulamentară față de mașina care circula în fața sa. Polițiștii nu l-au iertat pe conducătorul auto, un bărbat de 58 de ani, din Iași, întocmind dosar penal pe numele acestuia pentru vătămare corporală din culpă.

Accident cu două victime pe strada Decebal din Vaslui, în apropiere de bazarul din localitate. Un șofer de 58 de ani, din județul Iași, nu a respectat distanța regulamentară față de mașina care circula în fața sa și, în consecință, a intrat în plin în partea din spate a acesteia. În urma impactului, doi pasageri aflați în autoturismul lovit și condus de un tânăr de 26 de ani, din Vaslui, au fost răniți. Cel care a sunat la 112 a fost chiar șoferul vinovat, la locul evenimentului rutier fiind trimise echipaje de ambulanță și poliție.

Persoanele vătămate, ambele în vârstă de 23 de ani, au fost diagnosticate cu traumatisme la coloana cervicală, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind negative”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului vinovat de producerea accidentului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*