Home » Social » Parcul de joacă din zona Crolux – Bârlad intră în proces de modernizare

Parcul de joacă din zona Crolux – Bârlad intră în proces de modernizare

Locul de joacă pentru copii aflat în incinta Parcului „Victor Ion Popa” se modernizează. Cel puțin o parte a lui.
Primăria a achiziționat mobilier nou, cu obiecte de joacă mai diversificate decât cele vechi și neatractive. Au fost cumpărate și coșuri de gunoi, care până acum lipseau din parcul de joacă pentru copii.
În câteva zile, promit reprezentanții primăriei, parcul va putea fi deschis. Urmează să fie montat și o mochetă din cauciuc, la fel cum există și în alte părculețe, care să poată fi igienizată mai ușor.
E un mic pas înainte, după care ar fi de dorit să urmeze și alții. Cotidianul Est News atrăgea atenția autorităților, în urmă cu câteva săptămâni, în legătură cu nemulțumirea părinților care se plâng că la Bârlad nu există pentru copii niciun parc în care micuții să se distreze cu adevărat și unde să-și elibereze energia în mod constructiv.
Parcurile existente sunt departe de nevoile copiilor din ziua de astăzi. Copiii și părinții așteaptă ceva nou, care să-i atragă, și nu doar mobilierul minimalist, cu tobogan și învârtitoare. Poate primăria, poate un investitor privat se vor gândi la o investiție inteligentă pentru copiii Bârladului, care merită cu prisosință un parc adaptat timpurilor în care trăim. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: