Home » Social » Scandal monstru făcut de o tânără băută la Spitalul Județean Vaslui

Scandal monstru făcut de o tânără băută la Spitalul Județean Vaslui

O tânără de 31 de ani a făcut un scandal monstru la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui, acolo unde a ajuns cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă după ce a leșinat într-un microbuz de transport persoane. Cu o sticlă de băutură în sacoșă, vasluianca a refuzat să rămână internată în spital, însă, după ce a ieșit pe poarta spitalului și și-a aprins o țigară, a căzut din nou din picioare pe trotuar în stare de inconștiență, fiind dusă din nou în spital de același echipaj medical.

Bătăi de cap date de o tânără personalului medical de pe ambulanța SMURD și celui de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Femeia de 31 de ani, care emana halenă alcoolică extrem de pronunțată, a ajuns la spital, după ce a leșinat de două ori în locuri publice într-un interval de mai puțin de o oră. Într-o primă fază, tinerei i s-a făcut rău într-un microbuz de transport persoane în zona unei benzinării situată la ieșirea din Vaslui spre orașul Negrești, șoferul trăgând pe dreapta și chemând în ajutor, prin numărul unic de urgență 112, un echipaj medical. Ajuns în câteva minute, acesta a găsit-o pe vasluiancă în stare de inconștiență, fiind făcut protocolul specific în astfel de situații. Urcată în ambulanța de terapie intensivă mobilă, femeia a fost dusă la spital, pe drum dând semne ușoare că și-ar reveni în simțiri.

După acordarea primului ajutor la Unitatea de Primiri Urgențe, pacienta, care emana halenă alcoolică extrem de pronunțat, și-a revenit, devenind foarte recalcitrantă. A solicitat să fie lăsată să plece acasă, ceea ce s-a și întâmplat la aproximativ 30 de minute de la momentul la care a ajuns la spital, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Ieșită pe poarta spitalului, tânăra, care avea în mână și o sacoșă cu o sticlă cu băutură, și-a aprins o țigară, moment în care s-a prăbușit instantaneu din picioare. Și de această dată, echipajul medical al ambulanței de terapie intensivă mobilă, care staționa în așteptare în curtea spitalului, i-a acordat femeii primul ajutor, ulterior ducând-o pe aceasta, din nou, la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a rămas internată. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*