Home » Social » Campania ”10 pentru Siguranță” a ajuns la final!

Campania ”10 pentru Siguranță” a ajuns la final!

Pe 20 septembrie, liceele ”Ion Mincu” și ”Ștefan Procopiu” Vaslui fost gazdele ultimelor sesiuni de informare din cadrul Campaniei ”10 pentru siguranță”.

Elevii celor două școli au ridicat numărul beneficiarilor acestei campanii la peste 5.000. În cadrul celor peste 40 de activități preventive, desfășurate de polițiști alături de specialiștii antidrog și partenerii jandarmi și pompieri, cu susținerea Instituției Prefectului – județul Vaslui, au adus în atenția vasluienilor o serie de sfaturi pentru ca elevii, profesorii și părinții, să primească nota 10 la lecția siguranței.

“În Campania de informare și prevenire “10 pentru Siguranță” au fost implicate toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, iar în județul Vaslui specialiștii în prevenire ai acestor structuri au transmis mesajul campaniei atât în locuri publice, cât și la manifestări cultural artistice și în 36 unități de învățământ, din care 12 în mediul rural și 24 din mediul urban.”, a transmis Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului-județul Vaslui.

Pe toată perioada derulării campaniei, în librăriile din municipiile și orașele vasluiene au fost amenajate standuri cu pliante și flyere, cu mesajul campaniei, precum și alte recomandări.

Chiar dacă această campanie a ajuns la final, reprezentanții structurilor MAI vor fi alături de elevi pe tot parcursul anului școlar 2019-2020, atât prin activități la clase, cât și prin organizarea sau participarea la unele activități extrașcolare. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: