Home » Social » Copil de 13 ani, dus în stare gravă la spital după o întrecere cu căruțele, în timpul căreia a căzut

Copil de 13 ani, dus în stare gravă la spital după o întrecere cu căruțele, în timpul căreia a căzut

Un copil de 13 ani, din Dumești, a ajuns în stare gravă la spital, luni seara, după ce a căzut din căruță în timp ce mergea împreună cu un prieten de-al său, de aceeași vârstă, pe digul unui râu din comună. Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Inconștiența unor copii din Dumești care s-au gândit să facă o cursă nebună cu căruța se putea încheia cu o tragedie. Cei doi băieți goneau cu atelajul pe digului unui râu din comună, moment în care unul din ei s-a dezechilibrat și a căzut în exterior. În urma impactului cu solul, copilul de 13 ani a suferit leziuni grave la cap astfel încât și-a pierdut cunoștința. Speriat, prietenul său a sunat la numărul de urgență 112 și au cerut în ajutor un echipaj medical.

”Paramedicii ajunși la caz l-au găsit pe minor în stare de inconștiență. După stabilizare, pacientul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Sesizați în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)  

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: