Home » Social » Două mașini de epocă din Vaslui, participante la ”Raidul Moldovei”, organizat în week-end în județul Suceava

Două mașini de epocă din Vaslui, participante la ”Raidul Moldovei”, organizat în week-end în județul Suceava

Doi colecționari de mașini de epocă din municipiul Vaslui au participat, timp de două zile, în județul Suceava, la ”Raidul Moldovei”, o manifestare organizată de Retromobil Club România sub egida ”Dacii liberi în căutarea zimbrului”. Pe lângă un tur de aproximativ 250 de kilometri parcurși între Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc, cei peste 30 de participanți și-au expus autovehiculele în Piața Civică a orașului Câmpulung Moldovenesc.

O parte din membrii Retromobil Club România și-au dat întâlnire, în week-end, în județul Suceava, acolo unde a fost organizată cea de-a doua ediție a ”Raidului Moldovei”, sub egida ”Dacii liberi în căutarea zimbrului”. Printre cei peste 30 de participanți, s-au aflat și doi colecționari din Vaslui, Narcis Aprodu și Vlad Radu, prezenți la manifestare cu autoturismele lor marca Dacia 1300, respectiv Dacia 1301. După ce au parcurs 165 de kilometri pentru a ajunge la startul ”raidului”, vasluienii au pornit într-un tur de 250 de kilometri pe traseul Fălticeni – Mănăstirea Voroneț – Vama – Mănăstirea Moldovița – Câmpulung Moldovenesc. A doua zi, participanții la manifestare și-au expus mașinile în Piața Civică din Fălticeni.

La fel ca și la prima ediție, desfășurată anul trecut la Chișinău pentru a marca centenarul marii uniri, manifestarea a fost o reușită, dovadă fiind numărul mare de admiratori prezenți în jurul nostru în cele două zile ale evenimentului. Oamenii au putut admira mașini de colecție ale mai multor fabricanți, cea mai veche fiind un Jaguar din 1950”, ne-a declarat Narcis Aprodu.

Pe lângă cei doi participanți din Vaslui, la ”Raidul Moldovei” au fost prezente echipaje din Suceava, Iași, Neamț, Bacău și chiar Prahova. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: