Home » Social » Tombolă cu premii la Observatorul Astronomic din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad, cu ocazia ”Nopții Cercetătorilor Europeni”

Tombolă cu premii la Observatorul Astronomic din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad, cu ocazia ”Nopții Cercetătorilor Europeni”

Pe 27 septembrie, între orele 19.00 – 23.00, publicul bârlădean este invitat să participe la Noaptea Cercetătorilor Europeni.

Noaptea Cercetătorilor Europeni se înscrie în seria evenimentelor Marie Curie și își propune să arate publicului larg ce înseamnă sa fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca de cercetare. Proiectul se adresează minților curioase și tinerilor care doresc să înceapă o carieră în cercetare, oferind o varietate de activități științifice și educative.

Și anul acesta, echipa de la Observatorul Astronomic din cadrul Muzeului <Vasile Pârvan>, va organiza acest eveniment în parcul din centrul orașului, pe platoul din fața teatrului <Victor Ion Popa>, unde va fi amplasat un cort de evenimente, cu mai multe materiale de prezentare, dar și telescoape ce vor fi folosite la observații astronomice”, a declarat muzeograful Dumitru Ciprian Vîntdevară.

Noaptea Cercetătorilor la Bârlad se va desfășura în parteneriat cu Astroclubul „Perseus” și Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”.

Intrarea este liberă. Cei prezenți vor avea posibilitatea să participe la jocuri interactive, dar și tombolă cu premii. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: