Home » Social » ”Târg de toamnă” la Vaslui, în acest week-end. Peste 50 de expozanți și-au anunțat prezența

”Târg de toamnă” la Vaslui, în acest week-end. Peste 50 de expozanți și-au anunțat prezența

Peste 50 de producători și comercianți vor fi prezenți în acest week-end în Piața Traian din municipiul Vaslui, acolo unde se organizează tradiționala sărbătoare ”Târgul de toamnă”. Organizat ca de obicei de Primăria Vaslui, evenimentul se va desfășura pe durata a trei zile, respectiv 27-29 septembrie, timp suficient pentru cei care nu și-au umplut cămara să se aprovizioneze cu legumele și fructele de sezon.

Gospodinele sunt așteptați la sfârșitul acestei săptămâni în Piața Traian din Vaslui pentru a-și face printre ultimele cumpărături necesare pentru a pregăti conservele de legume și compoturile pentru iarnă. Și asta pentru că vor avea de unde să aleagă, în condițiile în care câteva zeci de producători și-au anunțat prezența la ”Târgul de toamnă”, organizat în parcarea cu plată a pieței. Desigur, pe lângă fructele și legumele de sezon culese direct din grădini ori din livezile din județ, vizitatorii târgului vor putea să-și cumpere și din produsele tradiționale, cum ar fi pastramă de oaie, miere de albine ori brânză de burduf. Toate acestea pot fi ”asezonate” cu un must aromat, un pahar de vin ori cu un rachiu de fructe.

Ca și în anii din urmă, organizatorii nu i-au uitat nici pe gurmanzi ori cei care vor doar să deguste doar un mic sau o bere. Pentru aceștia, grătarele cu carne de porc, pasăre și oaie vor sfârâi în parcarea pentru taximetre, unde vor funcționa mai multe terase. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: