Home » Social » Olimpici bârlădeni, felicitați la „Gala Firmelor Vasluiene”

Olimpici bârlădeni, felicitați la „Gala Firmelor Vasluiene”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a premiat joi seara pe cei mai merituoși elevi olimpici din județ. Printre aceștia, au primit placheta aniversară și doi elevi excepționali din Bârlad.

În atmosfera festivă a celei de a XXVI-a ediții a „Galei Firmelor Vasluiene”, au fost felicitați  Mădălina Lifu și Liviu – Lucian Albu. Mădălina Lifu este fostă elevă a Liceului Tehnologic „Petru Rareș” din Bârlad, câștigătoarea premiului I la Olimpiada Națională de Industrie Textilă și Pielărie din acest an, iar Liviu – Lucian Albu este câștigătorul premiului I la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală (flaut) – 2019, fost elev al Școlii de Arte „N. N. Toniza” din Bârlad, actualmente elev al Colegiului Național de Muzică „George Enescu” din București.

„A fost o onoare pentru mine să primesc placheta aniversară a CCIA, în fața a sute de oameni de afaceri cu rezultate excelente în domeniile lor. Această recunoaștere a muncii mele m-a făcut mai încrezător, m-a motivat o dată în plus să merg mai departe și, prin muncă, să ajung mai sus. Îi mulțumesc domnului președinte al CCIA Vaslui, Ionel Constantin, pentru că m-a încurajat, spunându-mi că județul este norocos că are așa elevi buni, cu rezultate notabile la nivel național”, ne-a declarat Liviu – Lucian Albu. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...

În timp ce sporul natural al populației este negativ, Vasluiul are în plată tot mai multe alocații de stat

Numărul beneficiarilor de alocație de stat din județul Vaslui ...

Inspecția Muncii Vaslui a taxat cu amenzi și avertismente firmele din sectorul confecțiilor

În prima jumătate a lunii iunie, Inspectoratul Teritorial de ...