Home » Social » Olimpici bârlădeni, felicitați la „Gala Firmelor Vasluiene”

Olimpici bârlădeni, felicitați la „Gala Firmelor Vasluiene”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a premiat joi seara pe cei mai merituoși elevi olimpici din județ. Printre aceștia, au primit placheta aniversară și doi elevi excepționali din Bârlad.

În atmosfera festivă a celei de a XXVI-a ediții a „Galei Firmelor Vasluiene”, au fost felicitați  Mădălina Lifu și Liviu – Lucian Albu. Mădălina Lifu este fostă elevă a Liceului Tehnologic „Petru Rareș” din Bârlad, câștigătoarea premiului I la Olimpiada Națională de Industrie Textilă și Pielărie din acest an, iar Liviu – Lucian Albu este câștigătorul premiului I la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală (flaut) – 2019, fost elev al Școlii de Arte „N. N. Toniza” din Bârlad, actualmente elev al Colegiului Național de Muzică „George Enescu” din București.

„A fost o onoare pentru mine să primesc placheta aniversară a CCIA, în fața a sute de oameni de afaceri cu rezultate excelente în domeniile lor. Această recunoaștere a muncii mele m-a făcut mai încrezător, m-a motivat o dată în plus să merg mai departe și, prin muncă, să ajung mai sus. Îi mulțumesc domnului președinte al CCIA Vaslui, Ionel Constantin, pentru că m-a încurajat, spunându-mi că județul este norocos că are așa elevi buni, cu rezultate notabile la nivel național”, ne-a declarat Liviu – Lucian Albu. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: