Home » Justitie » Un adolescent de 16 ani a murit într-un accident la Dumești, după ce căruța în care se afla a fost lovită de un microbuz

Un adolescent de 16 ani a murit într-un accident la Dumești, după ce căruța în care se afla a fost lovită de un microbuz

Un adolescent de 16 ani, din comuna Băcești, a murit în urma unui accident petrecut vineri seară, pe drumul național DN 15D Vaslui – Roman, după ce căruța în care se afla și care nu era semnalizată a fost lovită în plin de o autotulitară. În urma aceluiași eveniment, un alt ocupant al atelajului a fost rănit, fiind transportat cu ambulanța la spital. 
Accident grav de circulație petrecut pe raza localității Dumești, în urma căruia un tânăr a murit și un altul a ajuns în stare gravă la spital. Cele două victime se îndreptau cu căruța spre casă, în comuna învecinată Băcești, când, la un moment dat, atelajul a fost lovit în plin din spate de un microbuz condus de un tânăr de 33 de ani, din Suceava. Un urma impactului violent, un adolescent de 16 ani aflat în căruță a fost grav rănit, până la sosirea echipajului de terapie intensivă mobilă acesta intrând în stop cardio-respirator. Medicul de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul. Un alt ocupant al căruței, un tânăr de 22 de ani, a fost și el rănit, motiv pentru care, după stabilizarea sa, a fost dus cu ambulanța la spital.
„Din primele verificări efectuate la fața locului, se pare că atelajul nu era semnalizat corespunzător. Urmează să se stabilească și cine dintre cei doi tineti conducea căruța în momentul producerii accidentului”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: