Home » Politic » Mihai Botez, deputat USR: Pe 10 noiembrie, votez Dan Barna!

Mihai Botez, deputat USR: Pe 10 noiembrie, votez Dan Barna!

Pe cine și de ce votez pe 10 noiembrie?

Eu sunt Mihai Botez, unul dintre cei 10 parlamentari ai județului Vaslui, președintele Filialei Județene a Uniunii Salvați România la Vaslui și un cetățean activ. Am ajuns să mă implic pentru că mi se părea că nimeni din clasa politică nu mă mai reprezenta. Mi se părea și mi s-a confirmat apoi că politicienii sunt ca o castă, sunt aceiași oameni, care se rotesc la putere, dar și între ei migrând de la un partid la altul.

Mi-am dorit ca oameni obișnuiți, cetățeni ca mine și ca alții, cu locuri de muncă normale și preocupări firești, să ajungă să ia parte la deciziile politice importante. În ianuarie 2016 am intrat în USB, care mai apoi a devenit USR.

Am intrat în politică, și eu și ceilalți colegi ai mei, cu dorința de a lupta împotriva corupției și de a face autoritățile statului să lucreze pentru cetățean și nu invers. Am cerut respect și eficiență din partea autorităților.

De 3 ani am intrat în parlament și a trebuit să învățăm politică pe repede înainte, dar vă asigur că am rămas aceiași oameni, dornici de modernizare a României, dornici de a face din țara noastră un loc din care să nu mai vrei să pleci, ci un loc în care să trăiești decent cu familia și cei apropiați. Dan Barna a concis mai bine poate misiunea noastră: Fericiți în România!

Am schimbat multe în politica din România până acum. Prezența USR în Parlament și în peisajul politic românesc a fost ca un duș rece pentru partidele clasice. Au trebuit să se învețe cu transparența, s-au confruntat cu mesajele dure ale cetățenilor transmise direct de către noi în parlament.

Am scris proiecte de lege, amendamente, am dezbătut, unele propuse de noi au trecut, altele nu, dar toți parlamentarii USR am muncit, fiecare cum a știu mai bine. Nu am fi reușit mare lucru fără o mână de oameni, membri USR, care ne-au ajutat și încurajat tot timpul și cărora le datorăm foarte multe dintre succesele noastre. Nu avem milioane de membri, avem aproximativ 20.000 de mii de membri la nivel național, și puțin peste 300 la nivelul județului Vaslui, dar cu mâna asta de oameni reușim să ducem politica la un al nivel, mai înalt.

În această vară membrii USR l-au desemnat pe Dan Barna ca fiind cel mai potrivit dintre noi pentru funcția de președinte al țării. Este un tip inteligent, cu o capacitate de efort enormă și un om al rezultatelor. Cred în capacitatea, dar mai ales dorința lui de a fi un președinte activ, de a fi un om care să-și ducă la îndeplinire cele 10 obiective pe care și le-a asumat prin programul său.

Ne-am unit în această campanie și până în 2020 cu PLUS și am format Alianța USR PLUS. Impulsionați și determinați de modul în care a fost guvernată România de guvernul Cioloș, alți oameni, au ales să se implice și să activeze politic. Avem același ADN și împreună visăm la o Românie modernă în care să trăim decent și cu toții îl vom susține pe Dan Barna pentru funcția de președinte al României.

Eu voi vota cu Dan Barna!

Material de propaganda electorală.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: