Home » Justitie » Reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție

Reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Deleni, cercetat sub aspectul săvârșirii a nouă infracțiuni împotriva tatălui său.

Pe 02 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Secția 1 Poliție Rurală Vaslui au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Deleni, cu privire la faptul că, fiul său, în vârstă de 29 de ani, a încălcat prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Vaslui.

„ Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, bărbatul a încălcat în mod repetat prevederile ordinului de protecție, ultima data în ziua de 2 noiembrie, când persoana bănuită s-a deplasat la locuința persoanei vătămate, a pătruns în interiorul acesteia și a provocat scandal. Având în vedere faptul că bărbatul avea cunoștință despre obligațiile stabilite de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de vătămată și locuința acesteia, acesta a încălcat cu bună știință ordinul de protecție.”, a transmis conducerea IPJ Vaslui prin intermediul unui comunicat de presă.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea a nouă infracțiuni (amenințare, violență în familie, furt între rude și încălcarea unei hotărâri judecătorești), toate săvârșire împotriva tatălui său. În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, în cursul zilei de ieri, pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: