Home » Administratie » Bârladul sub lupă: pericol de accidentare în zona Casei „Sturdza”!

Bârladul sub lupă: pericol de accidentare în zona Casei „Sturdza”!

Capcane pentru trecători, în fața blocului B1 de pe strada Vasile Pârvan. De  ceva vreme, locatarii blocurilor din zonă merg cu atenție pentru a nu-și prinde picioarele în găurile din asfalt, dar, din păcate, cei mai puțin atenți se împiedică, se dezechilibrează și chiar cad.

Prin aceste situații au trecut câteva bătrâne, locatare ale blocului în fața căruia se află groapa cu pricina. În zonă traficul este destul de intens, dar nimeni nu a sesizat autoritățile, și nici locatarii nu au adus la cunoștința reprezentanților Primăriei pericolul din asfalt.

Reporterul Est News a surprins imagini care, poate, vor da un impuls autorităților locale, pentru a trimite o echipă să acopere găurile adânci din capacul de beton, ce lasă să se vadă conducta de canalizare. Nădăjduim că intervenția va fi promptă, așa cum s-a întâmplat și în cazul gropii din trotuarul de vizavi de Crolux. Echipele de la Reiser au astupat groapa și au peticit toate crăpăturile din trotuarul respectiv, chiar a doua zi.  (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: