Home » Invatamant » Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, în preajma zilei de 1 Martie, de către beneficiarii Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 (CSC 2) din Bârlad.

Așa cum se întâmplă de ani de zile, în prag de primăvară, educatorii împreună cu beneficiarii Centrului, realizează manual mărțișoare, iar banii obținuți sunt folosiți în beneficiul copiilor, pentru activități recreative.

Anul acesta, cea mai mare parte a miniaturilor cu șnur alb-roșu au fost confecționate pe bază de comandă. S-au strâns peste 1.000 de lei, cu care copiii de la CSC 2 vor merge la pizza, la cinema, sau vor pleca într-o mică excursie.

„Ne pregătim cu mărțișoare și pentru 8 Martie, când vom organiza un program artistic dedicat mamelor și angajatelor Complexului nostru. În afară de mărțișoare, copiii împreună cu educatorii vor confecționa obiecte de ornament în tehnica quilling, arta răsucirii hârtiei. Pe lângă bucuria pe care o fac celor care cumpără mărțișoarele lucrate de ei, copiii, beneficiari ai serviciilor oferite de Complex, petrec un timp de calitate punându-și imaginația la încercare pentru a crea mărțișoare cât mai originale.”, ne-a declarat Costel Zara, șeful Complexului de Servicii Comunitare nr.  2 din Bârlad.

Copiii îndrumați de educatori sunt acum în febra creației, pentru a realiza mărțișoare speciale, de 8 Martie. Asta după ce, timp de două săptămâni, au lucrat în atelier pentru a face față comenzilor de mărțișoare pentru 1 Martie. (Mihaela NICULESCU)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*