Home » Uncategorized » Doi morți și șase răniți, în apropiere de Vaslui. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție

Doi morți și șase răniți, în apropiere de Vaslui. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție

Două persoane au murit, marți după-amiază, și alte șase persoane au fost rănite, printre care și un copil de 14 ani, în urma unui accident petrecut în apropiere de Pușcași, pe drumul național DN 2F, după coliziunea a două autoturisme. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, traficul rutier între Vaslui și Bacău fiind blocat timp de mai bine de două ore.

Accident grav pe malul barajului de acumulare de la Pușcași, în urma coliziunii frontale a două mașini pe drumul național DN 2F. Două persoane și-au pierdut viața, iar alte șase au ajuns la spital, unele în stare gravă, printre care și un copil de 14 ani. Numărul mare de victime a determinat autoritățile vasluiene să activeze planul roșu de intervenție, la locul accidentului fiind alocate resurse importante, respectiv șapte autospeciale, din care cinci ambulanțe și una de transport victime multiple.
”La fața locului au fost găsite opt victime, dintre care două aflate în stop cardio respirator. Șase persoane, între care și un minor în vârstă de 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victimele prezentând multiple traumatisme. Alte două victime, cele aflate în stop cardiorespirator, au fost resuscitate la fața locului. Din nefericire, niciuna dintre acestea nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul”, ne-au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
Una din persoanele care au murit în accident este o femeie de 55 de ani, din comuna vasluiană Laza, în timp ce a două victimă care și-a pierdut viața este unul dintre șoferi, un bărbat de 41 de ani, din Pușcași. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*