Home » Uncategorized » Un tânăr a scăpat fără nicio zgârietură, deși mașina în care se afla s-a rupt, la propriu, în două

Un tânăr a scăpat fără nicio zgârietură, deși mașina în care se afla s-a rupt, la propriu, în două

Un tânăr de 21 de ani a scăpat fără nicio zgârietură în urma unui accident grav petrecut, marți seara, pe drumul național DN 24A Bârlad – Murgeni, după ce mașina pe care o conducea s-a rupt, la propriu, în două în urma impactului cu un cap de pod. Echipajul de descarcerare ajuns la locul accidentului nu a mai intervenit, în condițiile în care șoferul, care, de altfel, era singur în autoturismul cu volan pe dreapta, ieșise singur.

Accident teribil între localitățile Popeni și Zorleni, în care o mașină aproape că s-a dezintegrat în urma impactului cu un cap de pod de pe marginea șoselei. Paradoxal, deși din autoturism s-a ales un morman de fiare vechi, șoferul nu a pățit absolut nimic. Chemați prin numărul de urgență 112, pompierii s-au dus la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare.
”La sosirea echipajului de intervenție, șoferul autoturismului se autoevacuase. Pompierii au găsit un autoturism marca BMW care lovise un cap de pod și era ieșit pe acostament.
Pompierii au asigurat măsuri PSI. Șoferul autoturismului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
Polițiștii au început o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*