Home » Social » Casa Județeană de Pensii Vaslui își suspendă activitatea de audiențe din cauza epidemiei de coronavirus

Casa Județeană de Pensii Vaslui își suspendă activitatea de audiențe din cauza epidemiei de coronavirus

Din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu coronavirus, activitatea de audiențe de la Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui va fi suspendată începând cu data de 11 martie 2020 și până pe data de 31 martie 2020. Bogdan Isabel, directorul CJP Vaslui, a precizat că în funcție de evoluția situației vor fi anunțate alte decizii.

În acest scop, vor fi popularizate datele de contact (telefon, adresa de e-mail) ale CJP Vaslui și va fi dezvoltată activitatea de relații cu publicul la distanță, după cum urmează: prin alocarea unui număr suplimentar de personal care să răspundă la numerele de telefon alocate acestui tip de activitate; prin desfășurarea acestei activități pe toată durata zilei de lucru.

Aceste măsuri nu se aplică următoarelor tipuri de servicii: depunerea, respectiv ridicarea de documente la/de la sediul instituției; solicitarea ajutoarelor de deces; activitatea de expertiză medicală; alte situații excepționale, urgențe.

Pentru aceste situații de excepție, vor fi luate următoarele măsuri minimale: păstrarea unei distanțe de cel puțin un metru între solicitant și funcționarul public de la ghișeu, precum și între publicul aflat în sediul instituției; asigurarea unui aflux controlat al publicului în spațiile închise ale CJP Vaslui.

”Pentru celelalte tipuri de servicii recomandăm să se apeleze la poștă (letrică sau electronică), iar acolo unde se impune depunerea unor documente originale, cererea și documentele în cauză vor fi transmise în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Începând cu aceeași dată, se suspendă și activitatea de la punctele de lucru ale CJP Vaslui”, a spus Isabel Bogdan.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: