Home » Uncategorized » Măsuri speciale luate de autoritățile din județ în instituțiile cu program cu publicul din cauza coronavirusului

Măsuri speciale luate de autoritățile din județ în instituțiile cu program cu publicul din cauza coronavirusului

Instituțiile statului din județul nostru au luat măsuri speciale în această perioadă pentru a preveni apariția unor cazuri de coronavirus. Pe lângă suspendarea audiențelor sau programărilor la ghișee, autoritățile au limitat și numărul de persoane care pot sta la rând pentru a-și achita taxele și impozitele locale.

Măsuri de forță majoră în județ pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus. Astfel, audiențele la majoritatea instituțiilor publice au fost suspendate, deocamdată pe termen nelimitat, pentru a evita contactul dintre persoane. Cei care au probleme se pot adresa conducătorilor de instituții telefonic sau prin intermediul poștei electronice. De asemenea, activitatea de relaționare la anumite servicii publice, cum ar fi permise, înmatriculări, pașapoarte, examinări auto, preschimbări, se va realiza cu programări online pentru evitarea aglomerației la ghișee.
Și la Primăria Vaslui, accesul la ghișee pentru plata taxelor și impozitelor locale se face cu restricție, în sensul că numărul maxim permis în incintă este de cinci persoane. Accesul în primărie este asigurat cu ajutorul unui polițist local, autoritățile locale vasluiene făcând apel la populație pentru a înțelege situația actuală. Totodată, și adunările publice și spectacolele la care erau așteptate mai mult de o sută de persoane au fost anulate. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: