Home » Uncategorized » Cele două piețe din municipiul Vaslui vor fi închise pentru o zi pentru dezinfecție generală

Cele două piețe din municipiul Vaslui vor fi închise pentru o zi pentru dezinfecție generală

Cele două piețe agroalimentare, Traian și Vidin, din municipiul Vaslui vor fi închise de autoritățile locale, timp de o zi, pentru efectuarea unei dezinfecții generale care se impune în această perioadă. În aceste condiții, pe 16 martie, localnicii din Vaslui și din comunele din împrejurimi vor trebui să găsească alte locații din care să-și facă aprovizionarea cu alimente.

Pandemia declarată la nivel mondial din cauza virusului COVID-19 i-a determinat pe reprezentanții Primăriei Vaslui să ia măsuri speciale în municipiul reședință. Pe lângă acțiunile întreprinse deja și anunțate de primarul Vasile Pavăl în cadrul unei conferințe de presă, administratorul celor două piețe, Traian și Vidin, a decis să facă o dezinfecție generală care se impune în contextul actual. Astfel, toate spațiile și tarabele pe care se vând produse vor fi curățate cu dezinfectant, la fel ca și pardoseala. Toate aceste operații vor fi făcute într-o singură zi, mai precis luni, 16 martie. De a doua zi, piețele vor fi redeschise pentru public. Ca și până acum, la intrarea în hale, cumpărătorii se vor putea dezinfecta pe mâini cu soluție oferită gratuit de administratorii piețelor în recipiente cu pulverizatoare. Activitatea de dezinfecție generală se va repeta periodic, ori de câte ori este nevoie, au anunțat autoritățile locale. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ieșirea din era lui „merge și-așa“!

Declaraţie de presă Ieșirea din era lui „merge și-așa“! _Oamenii au demonstrat, de-a lungul istoriei, că atunci când vremurile sunt dificile, solidaritatea devine puternică, iar capacitatea de adaptare la noile realități crește exponențial. Suntem acum în fața unei situații excepționale. Pentru unii români, cei mai tineri, e prima dată, dar mulți dintre noi suntem deja căliți de mersul istoriei, care nu ține, iată, întotdeauna cu oamenii. Este trist ce ni se întâmplă și sperăm să revenim cât ...

Amenințări în stil mafiot, cu pistolul, într-o locuință din Chircești. Polițiștii au intervenit în forță

Un bărbat de 55 de ani a fost amenințat ...

Piață închisă în Timișoara din cauza coronavirusului. DSP a deschis o anchetă epidemiologică

  Piața Iosefin din Timișoara a fost închisă, sâmbătă, ...