Home » Uncategorized » Un bărbat din Horga a vrut să se autoincendieze, dându-și foc la locuință. Pompierii au intervenit

Un bărbat din Horga a vrut să se autoincendieze, dându-și foc la locuință. Pompierii au intervenit

Un bărbat din localitatea Horga (Epureni) a ajuns la spital, duminică, după ce a încercat să se autoincendieze, dându-și foc la casă, ceea ce a creat panică în sat. De altfel, vecinii piromanului au fost cei care au chemat în ajutor pompierii militari, la intervenție fiind trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Casă în flăcări, cu mari degajări de fum, în Horga, în urma unui gest necugetat al unui localnic care a vrut să-și dea foc în propria locuință. Numai apelul de urgență făcut de vecinii bărbatului la numărul de urgență 112 au făcut ca incendiul să nu se generalizeze la întregul imobil. În consecință, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a trimis la intervenție două autospeciale cu apă și spumă, de la Punctul de Lucru Murgeni și de la Detașamentul Bârlad.
”Pompierii militari au reușit să oprească extinderea flăcărilor datorită intervenției prompte. Cauza incendiului a fost focul deschis în spații închise, fiind distruse foarte multe textile și obiecte de mobilier”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
Deși nu a suferit niciun fel de arsuri sau vreo intoxicație cu monoxid de carbon, proprietarul casei a fost dus cu ambulanța la spital, în condițiile în care figura în evidențele medicilor cu afecțiuni psihice. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: