Home » Uncategorized » Un bărbat din Horga a vrut să se autoincendieze, dându-și foc la locuință. Pompierii au intervenit

Un bărbat din Horga a vrut să se autoincendieze, dându-și foc la locuință. Pompierii au intervenit

Un bărbat din localitatea Horga (Epureni) a ajuns la spital, duminică, după ce a încercat să se autoincendieze, dându-și foc la casă, ceea ce a creat panică în sat. De altfel, vecinii piromanului au fost cei care au chemat în ajutor pompierii militari, la intervenție fiind trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Casă în flăcări, cu mari degajări de fum, în Horga, în urma unui gest necugetat al unui localnic care a vrut să-și dea foc în propria locuință. Numai apelul de urgență făcut de vecinii bărbatului la numărul de urgență 112 au făcut ca incendiul să nu se generalizeze la întregul imobil. În consecință, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a trimis la intervenție două autospeciale cu apă și spumă, de la Punctul de Lucru Murgeni și de la Detașamentul Bârlad.
”Pompierii militari au reușit să oprească extinderea flăcărilor datorită intervenției prompte. Cauza incendiului a fost focul deschis în spații închise, fiind distruse foarte multe textile și obiecte de mobilier”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
Deși nu a suferit niciun fel de arsuri sau vreo intoxicație cu monoxid de carbon, proprietarul casei a fost dus cu ambulanța la spital, în condițiile în care figura în evidențele medicilor cu afecțiuni psihice. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ieșirea din era lui „merge și-așa“!

Declaraţie de presă Ieșirea din era lui „merge și-așa“! _Oamenii au demonstrat, de-a lungul istoriei, că atunci când vremurile sunt dificile, solidaritatea devine puternică, iar capacitatea de adaptare la noile realități crește exponențial. Suntem acum în fața unei situații excepționale. Pentru unii români, cei mai tineri, e prima dată, dar mulți dintre noi suntem deja căliți de mersul istoriei, care nu ține, iată, întotdeauna cu oamenii. Este trist ce ni se întâmplă și sperăm să revenim cât ...

Amenințări în stil mafiot, cu pistolul, într-o locuință din Chircești. Polițiștii au intervenit în forță

Un bărbat de 55 de ani a fost amenințat ...

Transmitere comunitară a noului coronavirus în două cartiere din Galaţi. Ce recomandă autorităţile

  Două cartiere din Galați au intrat în atenţia ...