Home » Uncategorized » Trei bărbați din comuna Cozmești au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Trei bărbați din comuna Cozmești au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Trei bărbați din comuna Cozmești, județul Vaslui, au fost reținuți de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din comuna Cozmești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în cursul zilei de 15.03.2020, cei trei bărbați s-au deplasat la un bar din municipiul Vaslui, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, între aceștia și alți doi tineri din comuna Muntenii de Sus, respectiv comuna Ivănești, județul Vaslui, s-a iscat o altercație verbală, în urma căreia persoanele bănuite au început să le aplice mai multe lovituri cu pumnii și picioarele.
În data de 15 martie a.c., cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a acestora.

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Piață închisă în Timișoara din cauza coronavirusului. DSP a deschis o anchetă epidemiologică

  Piața Iosefin din Timișoara a fost închisă, sâmbătă, ...

Transmitere comunitară a noului coronavirus în două cartiere din Galaţi. Ce recomandă autorităţile

  Două cartiere din Galați au intrat în atenţia ...

Video | Reglare de conturi în Sighet. Șofer bătut cu bâte de baseball în plină stradă

  Reglare de conturi în plină zi, la Sighetu ...