Home » Uncategorized » Vasluieni, se suspendă de urgență activitatea TUTUROR restaurantelor și barurilor din țară!

Vasluieni, se suspendă de urgență activitatea TUTUROR restaurantelor și barurilor din țară!

Se suspendă de urgență activitatea tuturor restaurantelor și barurilor din țară! Astăzi s-au dezbătut și aprobat noi ordine și măsuri decise la ședința de urgență în vederea Situației de Urgență, prezentate în această seară la Sediul MAI.

Cele mai importante măsuri sunt închiderea restaurantelor și barurilor, iar rezidenții vor fi înrolați în spitale și la UPU!

Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare, băuturilor, se suspendă activitatea restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor și a localurilor publice după ce s-a declarat, ieri, la ora 15:00, Stare de Urgență pe întreg teritoriul României de către Klaus Iohanis.

Polițiștii locali vor participa la mișcările viitoare împreună cu polițiștii naționali, împreună cu Inspectoratele Județene de Poliție.

Raed Arafat a declarat că urmează pregătirea județelor pentru NOUL tip de coronavirus! În ședință s-a precis că nu suntem în situația în care să închidem orașe sau să raționalizăm alimentele! Este nevoie de o separare socială (minim un metru între indivizi) și se recomandă dezinfectarea mâinilor regulat!

„Este permisă organizarea acestor unități pentru comercializarea produselor care nu presupun rămânerea clienților în interiorul unității”, a precizat Vela în declarația de la sediul MAI.

Mai mult, acesta a declarat: Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spații închise”

Se interzice, de asemenea, desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100  de persoane în spații deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanța între participanți trebuie să fie de cel puțin un metru.

Până astăzi s-au confirmat 217 cazuri de Coronavirus în România!

https://www.pov21.ro/2020/03/17/se-suspenda-de-urgenta-activitatea-tuturor-restaurantelor-si-barurilor-din-tara/

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*