Home » Uncategorized » Restaurantul Hemera vine cu reduceri pe perioada pandemiei

Restaurantul Hemera vine cu reduceri pe perioada pandemiei

Food Court Hemera Bârlad pune la dispoziție clienților pe timpul stării de urgență un serviciu de livrări la domiciliu rapid și la prețuri accesibile. Ca urmare a decretului privind COVID-19, începând cu data de 18 martie 2020, accesul clienților în interiorul Greek Food Court Hemera este strict interzis.
Serviciul de livrări la domiciliu este disponibil, iar comenzile se preiau la numărul #0756365446. Serviciul #Takeaway este disponibil. Sucurile, apa și băuturile alcoolice (0,33 l) beneficiază de un discount de 20%.
Pe perioada stării de urgență, condițiiile minime pentru livrări sunt următoarele: comanda minimă pentru livrare este de 25 lei, la care se adaugă taxa de livrare și transportul este gratis de la suma de 35 lei. Taxa de livrare este redusă cu 25%.
Vă mulțumim pentru înțelegere #Hemera!

„Având în vedere contextul actual provocat de Covid-19 conducerea Hemera vine in întâmpinarea clienților cu oferte pentru a putea oferi preparate culinare conform standardelor de siguranta impuse de către guvern in aceste zile. Stabilitatea economică este esențială pentru a putea menține cele 14 locuri de munca oferite de către societatea noastră. Speram ca, împreună cu clientii nostri sa depășim această perioadă dificilă pentru a putea reveni la normal. Importanța menținerii locurilor de muncă este primordială pentru noi, de aceea prin inasprirea unor măsuri de igienă și dezinfecție putem oferi produse fara riscuri.” a declarat administratorul restaurantului Hemera, R. Barnoschi

About admin

%d blogeri au apreciat: