Home » Uncategorized » Două mașini s-au tamponat frontal pe drumul județean spre Tanacu. O șoferiță a ajuns la spital

Două mașini s-au tamponat frontal pe drumul județean spre Tanacu. O șoferiță a ajuns la spital

Două autoturisme au intrat în coliziune frontală în cursul zilei de joi pe șoseaua care leagă comuna Tanacu de drumul național DN 24, după ce unul dintre șoferi, un bărbat de 52 de ani, din Vaslui, a ajuns pe sensul opus de mers din cauza neatenției în conducere. Șoferița mașinii care circula regulamentar a fost dusă cu ambulanța la spital.

Accident cu o victimă pe drumul județean DJ 244K, provocat de un șofer care urca din DN 24 spre comuna Tanacu cu mașina personală. Bărbatul de 42 de ani, din cauza neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde s-a tamponat frontal cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 51 de ani, din Tanacu. În urma impactului, femeia a fost rănită, fiind chemat în ajutor, pe lângă un echipaj medical, și descarcerarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția specialiștilor acestei instituții, victima reușind să iasă singură din autoturism.
”Conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, cu policontuzii prin accident rutier. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind negative”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului vinovat pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*