Home » Uncategorized » Scandal la Bârlad făcut de un piroman care a amenințat că incendiază mai multe locuințe. Poliția l-a amendat

Scandal la Bârlad făcut de un piroman care a amenințat că incendiază mai multe locuințe. Poliția l-a amendat

Un bărbat de 40 de ani a incendiat de două ori o suprafață de teren de pe strada Dumbrava Roșie din municipiul Bârlad, fiind imobilizat și amendat de polițiști pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce a amențințat că dă foc și la casele din zonă. Pompierii au fost nevoiți să intervină de două ori într-un interval de câteva zeci de minute, piromanul dispărând după cea de-a doua acțiune a sa, fiind căutat de oamenii legii.

Circ în toată regula pe strada Dumbrava Roșie, din Bârlad, provocat de un locatar din zonă, după ce acesta a dat foc la o suprafață de teren dintre case. Alertați de către vecinii bărbatului, pompierii s-au deplasat în locul indicat pentru stingerea incendiului. Numai că apariția celor de la Inspectoratul pentru Situațiii de Urgență Vaslui l-a iritat pe bârlădean, care a început să facă scandal și să amenințe că dă foc la locuințele vecinilor. În consecință, s-a cerut sprijinul forțelor de ordine, imediat în zonă fiind trimise mai multe echipaje de poliție națională și locală. Întrucât nu s-a liniștit nici la vederea și somarea forțelor de ordine, bărbatul a fost pus la pământ și imobilizat, iar apoi amendat. Deși lucrurile păreau că s-au liniștit, nu a fost nici pe departe așa. La aproximativ un sfert de oră de la lichidarea incendiului de vegetație, locatarii de pe strada Dumbrava Roșie au sunat din nou la numărul de urgență 112 și au solicitat intervenția pompierilor. Bărbatul amendat dăduse foc a doua oară la vegetația uscată, după care a dispărut. Evident, pompierii au stins și al doilea incendiu, piromanul fiind căutat de polițiști. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: