Home » Coronavirus » Un ministru regional german s-a sinucis, ”profund îngrijorat” de urmările pandemiei de coronavirusciprian.iana

Un ministru regional german s-a sinucis, ”profund îngrijorat” de urmările pandemiei de coronavirusciprian.iana

Gest disperat făcut, sâmbătă, de către Thomas Schaefer, ministrul Finanțelor landului Hessa. Acesta a decis să-și pună capăt zilelor, din cauza pandemiei de coronavirus care va afecta serios economia Germaniei, notează AFP.

Teribila veste a fost anunțată, duminică, de către premierul landului german, Volker Vouffier.

În vârstă de 54 de ani, Thomas Schaefer, căsătorit și cu doi copii, a fost găsit mort sâmbătă, în apropiere de calea ferată.Parchetul din Wiesbaden a spus că cea mai probabilă pistă este cea a sinuciderii.

Thomas Schaefer era responsabil de finanțele acestui land de zece ani.Lucra ”zi și noapte” pentru a ajuta afacerile și angajații pentru a se adapta la impactul economic al pandemiei, a spus Bouffier, spunând, într-o declarație înregistrată, că este în ”stare de șoc”.

”Astăzi putem să presupunem că era profund îngrijorat”, a adăugat oficialul, un aliat apropiat al cancelarului Angela Merkel și membru al CDU, ca Schaefer, notează hotnews.ro


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Net Rex

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura