Home » Coronavirus » Actorul Andrew Jack a murit de coronavirus. A jucat în Star Wars și a lucrat la peste 80 de producțiimihai.toma

Actorul Andrew Jack a murit de coronavirus. A jucat în Star Wars și a lucrat la peste 80 de producțiimihai.toma

Andrew Jack, unul dintre cei mai iubiți actori din Star Wars, a murit, la vârsta de 76 de ani, după ce fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de agentul său, Jill McCullough, pentru presa britanică.

Celebrul actor nu se afla în compania soției sale atunci când și-a dat ultima suflare la un St Peter’s Hospital, din Chertsey, lângă Londra, din cauză că Gabriel este carantinată în Australia.

Jack, care a jucat rolul Caluan Ematt în seria Star Wars (The Force Awakens și The Last Jedi), a lucrat la peste 80 de producții, ca profesor de dialect și de interpretare, pentru mai multe filme cunoscute, între care Avengers: Endgame, Robin Hood, Sherlock Holmes, Alien vs. Predator, Die Another Day ori Captain America.

Andrew era plin de viață. Încă lucra, acum se ocupa de noul Batman. Îi plăcea să fie mentor al actorilor mai tineri. Își iubea munca și era amuzant, fermecător, crea un sentiment de bucurie în jurul lui.

Jill McCullough, agentul lui Jack:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*