Home » Coronavirus » O femeie a apucat să-și ia rămas bun de la mama ei, ucisă de coronavirus, prin intermediul FaceTime. O asistentă medicală le-a înlesnit ultima convorbiretavi.cojocaru

O femeie a apucat să-și ia rămas bun de la mama ei, ucisă de coronavirus, prin intermediul FaceTime. O asistentă medicală le-a înlesnit ultima convorbiretavi.cojocaru

Pandemia de coronavirus a provocat nu numai mii de infectări și de decese, dar a dus și la situații la care lumea nu se gândea. Cei îmbolnăviți rămân singuri, fiindcă nimeni din familiile lor n-are voie să-i viziteze.

Michelle Bennett, o femeie din SUA, a fost măcinată de gândul că nu va apuca să-și ia adio de la mama ei, Carolann Christine Gann, care avea 75 de ani și s-a infectat cu COVID-19, a informat CNN.

“Faptul că nu puteam fi acolo, alături de mama mea, să-i strâng mâna, să-i mângâi mâna și să-i spun cuvintele pe care voiam să i le zic mi-au provocat un sentiment de neputință și de frustrare”, a spus Michelle Bennett. Mama ei nu mai era conștientă.

La un moment dat, Michelle Bennett a fost sunată de o asistentă de la spitalul în care era internată mama ei. Asistenta i-a spus că bătrâna s-a trezit, dar că nu va mai trăi mult. Asistenta s-a dus cu telefonul ei în fața pacientei în vârstă. I-a făcut legătura fiicei cu mama muribundă prin intermediul FaceTime.

Mama și fiica au avut ceva divergențe în trecut, dar fiica nu apucase să-i spună mamei că a iertat-o. “Te iubesc, mamă! Te iert! N-am avut șansa să-ți spun asta până acum”, i-a zis Michelle Bennett bătrânei muribunde.

La circa o oră de la ultima lor discuție, bătrâna a murit. Michelle Bennett a mai dezvăluit că a văzut că asistenta care îi ținea telefonul în față mamei sale plângea.

“Mi-am dat seama cât de greu le e și lor, cadrelor medicale. Nu mi-aș închipui cum ar fi să fiu în rolul lor, în prima linie și să risc să mă duc acasă și să-i infectez pe cei dragi. Dar și să aibă compasiunea și empatia de a fi acolo în cazuri cum a fost cel al mamei mele. A fost unul dintre cele mai incredibile lucruri care mi s-au întâmplat”, a încheiat Michelle Bennett.

About admin

%d blogeri au apreciat: