Home » Coronavirus » O româncă s-a sinucis vineri în Utrecht, aruncându-se de pe bloc. Mesajul din biletul de adio: “Am coronavirus”mihai.toma

O româncă s-a sinucis vineri în Utrecht, aruncându-se de pe bloc. Mesajul din biletul de adio: “Am coronavirus”mihai.toma

Criza globală iscată de coronavirus afectează populația nu doar fizic și economic, ci și la nivel psihic.

O femeie originară din Tulcea, aflată de mai multă vreme la muncă în Olanda, a recurs la un gest extrem: s-a sinucis, aruncându-se în gol!Înainte să-și ia zilele, în biletul de adio lăsat apropiaților, românca a dat vina pe pandemia care sufocă lumea.

N.S., 39 de ani, a decis să încheie socotelile cu această lume, vineri, 27 martie, sărind de pe un bloc din Utrecht. Impactul cu solul i-a fost fatal, iar salvarea vieții sale n-a fost posibilă de către echipajul medical sosit la locul accidentului.

Femeia a lăsat în urmă doi copii

Femeia a lăsat în urmă doi copii, dintre care doar unul are împlinită vârsta majoratului.

Rudele relatează că femeia a lăsat o hârtiuță cu mesajul: “Am coronavirus și nu vreau să îndur suferința”

Aceleași neamuri consideră însă că invocarea pandemiei ar fi, de fapt, scuza aleasă elegant de femeia care trăia chinuit.

“Nu știm să fi avut coronavirus. Poate o depresie. Muncea pe șantier și era epuizată”

Era o persoană care nu se plângea de nimic. A ales să plece la fel de discret. Nu știm să fi avut simptome de coronavirus. Cert este că n-a putut trece peste o depresie. Muncea toată săptămâna pe un șantier și se simțea exploatată, venea acasă epuizată

Mesajul celor care au cunoscut-o

N.S. nu va fi înmormântată în România, ci urmează să fie incinerată, metodă la care apelează des olandezii, din pricina faptului că, fiind o țară cu o suprafață redusă, cimitirele sunt puține, iar locurile de veci – scumpe.

11.750 de persoane infectate cu COVID-19 erau în Olanda până pe 30 martie, locul 11 în lume după numărul de infectați. 864 de pacienți au murit (locul 8).

About admin

%d blogeri au apreciat: