Home » Coronavirus » VIDEO. Cu grătarul pe balcon la Timișoara, în timpul pandemiei de coronavirus. Bărbatul a pus la maxim chiar și Imnul RomânieiNiculescu Mihai

VIDEO. Cu grătarul pe balcon la Timișoara, în timpul pandemiei de coronavirus. Bărbatul a pus la maxim chiar și Imnul RomânieiNiculescu Mihai

Un bărbat din Timișoara și-a scos grătarul pe balcon, pentru că nu a mai avut posibilitatea să iasă la iarbă verde în timpul epidemiei de coronavirus. Ca și cum nu ar fi fost suficient fumul de mici și fripturi, omul a pus și muzică la boxele date la maxim. Surprinzător, printre piesele alese s-a numărat și imnul României.

Un timișorean a petrecut în izolare, dar și-a distrat și vecinii, relatează tion.ro. Omul n-a avut nicio jenă în a-și scoate grătarul pe balcon, unde a învârtit fără probleme la mititei. Iar pentru că mititeii merg cu muzică populară, din boxe a răsunat folclor, iar, la un moment dat, chiar și Imnul României.

S-a întâmplat duminică seară, după lăsarea întunericului, în zona Modern. Vecinii timișoreanului i-au atras atenția de mai multe ori, astfel că omul a fost nevoit să întrerupă distracția după miezul nopții, de teamă să nu se aleagă cu amendă de la poliție, arată sursa citată.

https://youtu.be/ag0f2CWDNB4

Sursa imaginilor: Tion

About admin

%d blogeri au apreciat: