Home » Local » Ajutor financiar de 50.000 de lei pentru Clubul Sportiv Sporting Juniorul Vaslui

Ajutor financiar de 50.000 de lei pentru Clubul Sportiv Sporting Juniorul Vaslui

Consiliul Local (CL) Vaslui a aprobat o hotărâre privind alocarea sumei de 50.000 de lei Clubului Sportiv Sporting Juniorul Vaslui. Clubul Sportiv  Vaslui a solicitat municipalității alocarea unor fonduri, care să le permită funcționarea în bune condiții în perioada stării de alertă a activității.

În aceste condiții, a fost propusă alocarea sumei de 50.000 de lei acestui club, 36.000 lei pentru achiziționarea echipamentelor de joc și diferența pentru decontul testelor PCR RT. Echipamentele achiziționate vor fi înscripționate prin aplicarea, la loc vizibil a însemnelor CL Vaslui și Primăriei Vaslui.

Conform legislației în vigoare privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, consiliile locale pot aloca diverse forme de sprijin pentru finanțare cheltuielilor de funcționare și salarizare ale structurilor sportive pe perioada stării de alertă.

”Clubul spotriv a înaintat CL Vaslui mai multe solicitări. O solicitare vizează punerea la dispoziția clubului a bazei sportive în vederea desfășurării meciurilor și antrenamentelor. Echipa de fotbal a promovat în Liga a III-a. O altă solicitare privește alocarea de fonduri pentru desfășurarea activității. Am analizat aceste solicitări. Pentru prima, cu referire la baza sportivă, va face obiectul unei analize pentru că sunt mai multe documente de întocmit. În luna septembrie o să venim cu o propunere de parteneriat, pentru ca acest club să aibă la dispoziție baza sportivă municipală Vaslui. Vom supune parteneriatul la vot în CL Vaslui. În ceea ce privește acordarea unei sume de bani, am gândit că este bine să îi sprijinim cu suma de 50.000 de lei. Dacă dumneavoastră aprobați acest proiect, Direcția Economică va identifica resursele și le va transmite clubului”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*