Home » Administratie » Daniel OLTEANU: «Un primar puternic nu dă bir cu fugiții în momentele grele pentru comunitate!»

Daniel OLTEANU: «Un primar puternic nu dă bir cu fugiții în momentele grele pentru comunitate!»

Deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Bârlad, continuă seria întâlnirilor cu bârlădenii, pentru a afla care sunt nemulțumirile acestora și ce-și doresc oamenii de la viitorul primar al orașului.

«Ce-și doresc bârlădenii de la viitorul primar al orașului? Am fost și astăzi în mijlocul oamenilor de toate vârstele, iar concluzia e una singură: viitorului primarului al orașului trebuie să îi pese de Bârlad în primul rând!
Asta înseamnă, printre altele:
Să NU dea bir cu fugiții în momentele grele pentru comunitate, ci să fie prezent și să-și asume decizii corecte și rapide!
Față în față cu primele cazuri de Covid-19 din oraș, dl. Boroș s-a ascuns după hotărârile Guvernului PNL.

Să NU dea cu piciorul oportunităților pentru oraș, ci să se așeze la masă cu toți întreprinzătorii care vor să pună umărul la dezvoltarea economică a Bârladului.
Față în față cu lipsa de investiții, dl. Boroș le-a închis ușa în nas multor oameni cu inițiativă și a ales să-i sprijine doar pe unii (de aceeași culoare politică, potrivit presei locale).

Să NU fugă de răspundere și de atribuțiile de primar, ci să ia asupra sa tot ce scrie în fișa postului și să rezolve punct cu punct.
Față în față cu problema salubrității din Bârlad, dl. Boroș a aruncat vina în curtea viceprimarului, iar bârlădenii au rămas tot cu pubelele pline și urât mirositoare.», susține Daniel Olteanu.

Deputatul, care candidează la primăria Bârlad din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, concluzionează: «Un primar căruia îi pasă de Bârlad și de bârlădeni, nu îi abandonează mai ales atunci când e vorba despre probleme importante: SĂNĂTATEA, DEZVOLTAREA, CURĂȚENIA. Un primar slab ca dl. Boroș asta a făcut, a abandonat bârlădenii.»
#VotămDanielOlteanuUnPrimarPuternic #BârladulCâștigă
Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui . Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

About admin

%d blogeri au apreciat: