Home » Local » Războiul declarațiilor politice se întețește. Conferința de presă a deputatului Adrian Solomon

Războiul declarațiilor politice se întețește. Conferința de presă a deputatului Adrian Solomon

Acuzații grave, aduse primarului în funcție, de către deputatul Adrian Solomon, în conferința de presă pe care a organizat-o vineri, 18 septembrie, la sediul PSD Bârlad.
Deputatul bârlădean a declarat că, în calitatea sa de parlamentar, va sesiza organele abilitate în legătură cu un dosar în care Dumitru Boroș s-ar face vinovat de fals și uz de fals, și implicit de fraudarea fondurilor europene. Adrian Solomon a explicat că Dumitru Boroș a declarat că terenul de la spital pe care urma să fie construit cu fonduri UE și un ambulatoriu, nu ar face obiectul niciunui litigiu, când, în realitate situația era alta.
Tot în aceeași conferință de presă, președintele PSD Bârlad a atras atenția bârlădenilor că programul electoral al lui Dumitru Boroș din 2016 nu a fost respectat într-o proporție covârșitoare, și, cu excepția asfaltărilor, primarul nu a pus în practică niciunul dintre proiectele din campania electorală de acum patru ani.
Deputatul Adrian Solomon a enumerat la capitolul „Realizări 0” ale administrației Boroș, construirea unui spital, amenajarea unui parc industrial în zona de sud a orașului, asfaltarea cartierelor Munteni și Podeni, reabilitarea unor corpuri ale spitalului, ieftinirea apei furnizate în rețeaua publică, construirea unui bazin de înot semiolimpic în locul sălii de sport de pe strada Mihail Kogălniceanu, forarea de puțuri de mare adâncime, amenajarea a 12 kilometri de piste pentru biciclete, construirea de locuințe ANL, transformarea în cluburi pentru pensionari a patru puncte termice dezafectate, curățarea subsolurilor blocurilor și anveloparea blocurilor, amenajarea de noi locuri de joacă și încurajarea mediului de afaceri pentru crearea a 1.500 de locuri de muncă.
Deputatul Adrian Solomon îl consideră pe Dumitru Boroș „primarul Asfalt”, remarcând faptul că a asfaltat inutil unele străzi, care, de la anul, vor fi sparte odată cu începerea lucrărilor de apă și canalizare prin operatorul unic. Adrian Solomon a ținut să mai menționeze că Dumitru Boroș își arogă merite pentru proiecte care nu îi aparțin, cum ar fi șoseaua de centură. În cazul acestui proiect, Adrian Solomon declară că meritul primarului este minim, el nefiind parte în contract.
Despre toate aceste subiecte, puteți afla amănunte urmărind conferința de presă, transmisă de EstNews TV pe pagina de Facebook și canalul de YouTube, din care nu au lipsit și câteva picanterii, cum ar fi referirile deputatului Adrian Solomon la CV-ul incomplet al lui Dumitru Boroș, sau faptul că edilul ar fi picat proba de limba română la Bacalaureat. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: