Home » Administratie » Eu cu cine votez? – invitat Dionisie Lefter, candidat la funcția de Primar al municipiului Barlad.

Eu cu cine votez? – invitat Dionisie Lefter, candidat la funcția de Primar al municipiului Barlad.

 

Facebook

Restart administrației bârlădene! Acesta este mesajul transmis de Dionisie Lefter, în emisiunea „Eu cu cine votez?”, din 18 septembrie.
Alături de Dionisie Lefter, candidat la Primăria Bârlad din partea Re:Start România, s-au aflat ca susținători, Ramona Ioana Bruynseels, președintele partidului, și dr. Alexandru Stănilă, vicepreședintele Forumului Inventatorilor din România.
Discuția a conturat programul electoral al candidatului Re:Start România, la Primăria Bârlad, program care are ca idee centrală legătură continuă cu lumea academică. Dionisie Lefter a vorbit despre profesionalizarea și responsabilizarea personalului din administrația locală, despre necesitatea avertizorilor de integritate, despre atragerea investitorilor și încurajarea mediului de afaceri bârlădean, despre oportunități de rezolvare a problemelor orașului cu bani europeni, cum ar fi exploatarea potențialului agricol al zonei și transformarea deșeurilor în energie. (M.N.)

%d blogeri au apreciat: