Home » Administratie » Priorități pentru primarul ce va fi ales la Bârlad

Priorități pentru primarul ce va fi ales la Bârlad

Ce așteaptă bârlădenii de la primarul care va fi ales pe 27 septembrie? Bârlădenii intervievați duminică, 20 septembrie, pe străzile orașului, au declarat că principala problemă cu care se confruntă este lipsa locurilor de muncă, tinerii fiind nevoiți să părăsească orașul pentru un trai mai bun.

De asemenea, alte priorități pe care primăria trebuie să le aibă în vedere sunt: asfaltarea străzilor din cartierele mărginașe și chiar a unor tronsoane din zona centrală, reabilitarea fațadelor blocurilor de la strada principală, afișarea orarului de circulație a mijloacelor de transport în comun, amenajarea de noi parcări, descongestionarea Bulevardului Primăverii de autoturismele parcate pe carosabil.

Bârlădenii nu sunt deloc încântați de aspectul medieval din zona Halei Centrale și cred că este timpul ca tarabele improvizate să dispară, iar comercianții de pe terenul respectiv, aflat în proprietate privată, să beneficieze de condiții civilizate de comerț în spații amenajate corespunzător.

Finalizarea șoselei ocolitoare este un alt proiect pe care bârlădenii și l-ar dori realizat cât mai curând, la fel ca și asfaltarea străzilor Vasile Pârvan și Epureanu. Toate aceste aspecte, care ar trebui luate în calcul cu prioritate de către primarul care va fi ales pe 27 septembrie, au fost exprimate în direct, la EstNews TV, de către bârlădeni, ale căror păreri le puteți cunoaște accesând și link-urile de mai jos. (M.N.)

Păreri zona Hala Centrală 1

Păreri zona Hala Centrală 2

Păreri zona Gării

 

About admin

%d blogeri au apreciat: