Home » Administratie » Bikeri din trei județe, acțiune de ecologizare pe dealul Bahnariului

Bikeri din trei județe, acțiune de ecologizare pe dealul Bahnariului

Peste 15 motociliști de la mai multe cluburi din județele Vaslui, Bacău și Neamț au participat în acest week-end la o acțiune de ecologizare a unei zone des frecventate de către tinerii din Vaslui datorită panoramei superbe asupra municipiului reședință. Zeci de saci cu deșeuri au fost strânși de către bikeri de pe o suprafață de câteva sute de metri pătrați a dealului de la Bahnari.


Închiderea sezonului festival din acest an a coincis cu o acțiune de ecologizare întreprinsă în apropiere de municipiul Vaslui de către bikeri de la mai multe cluburi din Moldova, respectiv cel al polițiștilor motocicliști ”Blue Knights” România IV, ”Podul Înalt RC” Vaslui, ”Șoimii Nemțeni” Târgu Neamț ”Free Riders” Vaslui și Bacău. ”Înarmați” cu saci menajeri și mănuși pe mâini, motocicliștii au luat la ”periat” întreaga zonă de la intrarea în suburbia Bahnari, după o vară întreagă în care tinerii, în special, au uitat de bunele maniere și au aruncat pe jos tot ce au avut la îndemână, și nu numai. Astfel, pe lângă cutii de bere, bidoane din plastic și chiar casetofoane stricate, din peisaj nu au lipsit nici măcar șervețelele și prezervativele folosite.
”Pe lângă acțiunile caritabile, iată că facem și astfel de activități de ecologizare. După cele câteva ore de mers pe dealuri și nu pe două roți, am reușit să strângem o cantitate impresionantă de gunoi, peste 30 de saci, pe care tot noi l-am transportat la o platformă amenajată întrucât nu am primit sprijinul solicitat din acest punct de vedere de la firma specializată de transport a deșeurilor care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Vaslui”, ne-a declarat președintele Clubului polițiștilor motocicliști ”Blue Knights” România IV, Mirel Ciobotariu.
Organizatorul acțiunii a dorit să mulțumească celor peste 15 polițiști care l-au sprijinit în ecologizare dealului de la Bahnari.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*