Home » Local » Replici dure, în prima conferință de presă a candidatului Constantin Constantinescu

Replici dure, în prima conferință de presă a candidatului Constantin Constantinescu

Declarații incendiare, astăzi, în prima conferință de presă susținută de Constantin Constantinescu în această campanie electorală. Candidatul PSD la funcția de primar al Bârladului a ținut să contracareze unele declarații făcute de contracandidatul său, Dumitru Boroș, într-o conferință de presă care a avut loc la sediul PNL zilele trecute.

Constantin Constantinescu a precizat, în urma atacurilor din partea primarului în funcție, că în cele trei mandate a reușit să creeze 3.300 locuri de muncă, încurajând mediul de afaceri, în speță micii întreprinzători. În privința colaborării cu mediul de afaceri, Constantin Constantinescu i-a atras atenția lui Dumitru Boroș că în mandatele sale a fost în permanentă legătură cu investitorii, așa cum nu s-a întâmplat în ultimii patru ani cu actualul primar. L-a informat că, peste tot în țară, firmele nu își au sediile în orașe, ci în zonele limitrofe, acest lucru nefiind ceva ieșit din comun, de care să se facă responsabil primarul.

De asemenea, l-a contrazis pe contracandidatul său liberal, amintindu-i că pe vremea când era primar el, a redus impozitele unor firme mai mari, impozite care erau exagerate.

Candidatul PSD la Primăria Bârlad a criticat dur calitatea echipei lui Boroș, considerând-o subțire, total neprofesionistă, incapabilă să rezolve în timp util problemele cetățenilor, oamenilor de afaceri, comunității în general. I-a reproșat edilului în funcție că a gonit toți profesioniștii din Primărie, oameni cu expertiză și vechime, și și-a adus directori și colaboratori slab pregătiți, care ar fi terminat școala cu note mediocre. Constantin Constantinescu și-a manifestat indignarea că, deși primăria a avut în ultimii patru ani cel puțin de doua ori bugetul anual pe care îl avea din 2004 până în 2016, în Bârlad nu s-a făcut aproape nimic, niciun proiect de anvergură iar atragerea de fonduri europene a fost un eșec.

Fostul edil al Bârladului a explodat spre finalul conferinței de presă, când a adus în discuție răscolirea arhivei de către oamenii de încredere ai lui Boroș, în căutare de documente care să-l incrimineze și pe care să le folosească împotriva lui, în campania electorală. Acestea și alte declarații  le puteți urmări în conferința de presă de astăzi, 21 septembrie, care a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook EstNews TV.

Conferință de presă Constantin Constantinescu

About admin

%d blogeri au apreciat: